Loading
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Al meer dan dertig jaar een familiebedrijf.

Vis verkopen. Dat is iets wat bij Schierzicht in het bloed zit. Niet alleen de huidige eigenaar, Rieks Gerdes, is actief met het verkopen van visproducten. De voorgaande generaties van de Gerdes familie hielden zich namelijk ook al hiermee bezig! Rieks was echter wel de eerste van de familie Gerdes die de stap heeft genomen om op Lauwersoog dit vak uit te oefenen. Inmiddels is hij met Schierzicht al meer dan dertig jaar actief in de haven van Lauwersoog en is iedere dag van de week druk in de weer om de gasten van zijn restaurant zo goed mogelijk te bedienen.

Onze unieke locatie.

Ons restaurant is gelegen op de driesprong van drie zeer speciale gebieden. Met de Waddenzee letterlijk naast onze voordeur, bevinden we ons direct naast een Werelderfgoed! Daarnaast zijn de haven van Lauwersoog en het nationaal park Lauwersmeer twee unieke hotspots die zowel toeristen als veel plaatselijke mensen trekken. Hierdoor is een ‘ritje Lauwersoog’ niet zomaar een ritje, het is namelijk een beleving voor jong en oud!

Gasten in plaats van klanten.

Bij Schierzicht staat gastvrijheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel. Bijna iedere dag van het jaar doen we ons uiterste best om jullie, onze gasten, een zo plezierig mogelijke ervaring in ons restaurant te geven. Als gast van Schierzicht heb je ook nog een aantal privileges. Zo mag je gebruik maken van ons gratis Wi-Fi netwerk, mag je gratis en voor niks een tweede kopje koffie komen halen en geven we je graag advies over de spots die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan dit unieke gebied.

Een goede buur is beter dan…

We werken al sinds jaar en dag nauw samen met onze buurman. Wie dat is? De visafslag van Lauwersoog! Hier wordt in de avond en in de nacht verse vis aangeleverd door de vissers van Lauwersoog en omstreken. De daarop volgende ochtend ligt diezelfde vis bij ons in de koelcel. Zo proberen we iedere dag te zorgen dat jij, als gast van Schierzicht, de beste kwaliteit op je bord krijgt. Loopt het water je al in de mond? Neem dan eens een kijkje bij onze digitale menukaart →

De kids? Die vermaken zich prima bij ons.

In ons restaurant proberen we zo veel mogelijk met iedereen rekening te houden. Of je nou komt met je eigen kinderen, je neefjes, nichtjes of je kleinkinderen, bij Schierzicht vermaken zij zich prima! Ons restaurant is namelijk voorzien van ‘het Schiervertier’. Terwijl zij zich vermaken in de ballenbak of in de klim- en klauterbaan, kun jij genieten van een kopje koffie, een vers gebakken visje of een van onze andere producten. Door de combinatie van het Schiervertier en ons restaurant, kan zowel jong als oud(er) genieten bij ons op Lauwersoog.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.